MEDITHERA MAGNETFELTTERAPI

Lader ut negativ stråling

Magnetisk energi er nesten like viktig for kroppen vår som luft og vann, og bruk av magnetisk energi har lang tradisjon i den medisinske verden. 

Medithera korrigerer celleaktiviteten og lader ut negativ stråling som kroppen er oppladet med på grunn av elektrosmog (stråling fra mobiler, wifi m.m.). Magnetiske felter påvirker også transporten av substanser inn og ut av cellene, og bidrar til å regulere cellestoffskiftet.

Medithera bruker naturens magnetiske felt som modell og “snakker kroppens eget språk” noe som vil si at ingen signaler blir tvunget inn i kroppen. Signalene kopierer de fysiologiske signalene, og kroppen får bare støtte det er behov. 

Apparatet har følgende hovedvirkeområder:

  • stressreduksjon og generell balansering av alle organer og alt vev, samt det bioenergetiske vevet
  • Optimalisere alle kroppens celler i forhold til permeabilitet, metabolisme, molekylære svingninger, celledeling og energi
  • forbedrer energitilgang
  • mulighet for å øke celleaktivitet og sette fart på kroppens mange prosesser
  • redusere strålingsopplading av elektrosmog og annen stråling som lader opp kroppen daglig

Opprinnelse

Selskapet som blant annet har utviklet matten, Medithera Medizinsche System AG, er et tysk medisinskteknisk selskap som har spesialisert seg innen biofysisk teknologi. Deres forskningsteam består av vitenskapsmenn, leger og teknikere som har jobbet med magnetfeltbehandling i mange år. 

Medisinsk apparat

Medithera er autorisert som medisinsk apparat i hele Europa, men er også godkjent for privat bruk. 

Hjemmebehandling

Det er mulig å leie matten og ha den hjemme. Det anbefales i såfall å bruke den 24 minutter daglig i tre uker for å få balansert kroppen optimalt. Det finnes spesielle programkort for spesielle problemer (f.eks psoriasis, atopisk eksem, tenåringsakne og migrene) og for å få bukt med dette, er det anbefalt å bruke Medithera daglig til problemet er borte.