Kvantemedisin, Bioresonans, Frekvensterapi, Eductor, Detox, Matintoleranse, Hetetokter, Stoffskifteproblemer, Smerter, Vektproblemer, Helhetsklinikken, Fredrikstad, Moss, Halden, Sarpsborg, Oslo, Viken, Østfold, Avgiftning, Utmattelse, Søvnproblemer, Introtek, Virus, Bakterier, Epstein Barr virus, Mikroorganismer, Herpes, Herba Plus

TWEAKLITE FARGETERAPI

Tweaklite er et høykvalitetsintrument med lys designet for å fjerne blokkeringer og endre programmering (tankemønstre bl.a)

som hindrer deg i oppnå de resultatene du ønsker. 

Behandling med farget lys er en eldgammel, naturlig og sikker behandlingsmetode. Lys fungerer på cellenivå, og med riktige farger kan både fysiske og mentale problemer fjernes. Tweaklite bruker kun trygge, naturlige farger i en spesiell form; “Pulsed Color Light” som gjør at vi har full kontroll på kroppsenergien.

ENDRING AV MINDSET/ TANKESETT

Tankene danner grunnlaget for de valgene vi tar og for våre handlinger. Tankene våre påvirkes av våre overbevisninger og av våre trossystemer. Trossystemer og overbevisninger har blitt programmert over mange år – helt fra vi var barn – og de kan være vanskelig å oppdage og å endre. 

Dersom du ønsker et annet resultat enn det du har i dag, så må disse tankemønstrene endres. 

En kombinasjon av Tweaklite og visualisering er en effektiv måte å nå inn til underbevisstheten på; til tankemønstrene, overbevisningene og trossystemer. 

Du kan faktisk endre ditt liv ved å omprogrammere hjernen. At det er vanskelig å tro, er et resultat av programmering. Det er mulig!

Det vi vil be deg om før du kommer, er å tenke gjennom hva du ønsker. Ønsker du;

  • Mer glede?
  • Mer selvtillit?
  • Mer indre ro?
  • Bedre økonomi?
  • Suksess?
  • God helse?
  • En partner?
  • Mer energi og overskudd?

Å endre tankesett er første skritt på veien… 

(Vi kan også hjelpe deg om du ikke er fornøyd med dagens situasjon, men ikke har helt klart for deg hva du ønsker…) 

BEHANDLING AV ARR

I tillegg til å endre tanker (og dermed følelser), kan Tweaklite hjelpe deg å fjerne blokkeringer forårsaket av fysiske arr.

Arr kan være til hinder for helbredelse og det er derfor viktig å behandle dem. 

Å behandle arr, kan dessuten blant annet hjelpe med blodsirkulasjonen, traumer og sårheling. 

Arr som kan være aktuelle å behandle; arr fra keisersnitt, brystoperasjon, fjerning av blindtarm, fjerning av mandler, annen kirurgi, vaksiner, piercing, akne/ kviser, brannsår, åreknuter m.m.

REDUSERE ANGST og STRESS

Stressreduksjon er viktig fordi det er en av de viktigste helseblokkeringene. Terapi, medisiner og kosttilskudd har lavere effekt under stress. Dessuten svekkes immunforsvaret under stress. Når kroppen er under konstant stress, som er mer vanlig enn uvanlig i dagens samfunn, er kroppen i en konstant fight-flight-modus. Alle ressurser – inkludert immunforsvaret – er forberedt på å kjempe eller flykte, dermed vil det ikke være istand til å beskytte deg mot virus og bakterier f.eks.

Tweaklight  med sitt pulserende lys hjelper deg å redusere angst og frykt på en enkel og effektiv måte.