Kvantemedisin, Bioresonans, Frekvensterapi, Eductor, Detox, Matintoleranse, Hetetokter, Stoffskifteproblemer, Smerter, Vektproblemer, Helhetsklinikken, Fredrikstad, Moss, Halden, Sarpsborg, Oslo, Viken, Østfold, Avgiftning, Utmattelse, Søvnproblemer, Introtek, Virus, Bakterier, Epstein Barr virus, Mikroorganismer, Herpes, Herba Plus

RIFE GB4000

Eliminering av mikroorganismer

Dette apparatet designet for én oppgave, nemlig å eliminere patogener og mikroorganismer (virus, bakterier og parasitter) som befinner seg i blodstrømmen, i organer og vev samt inne i usunne celler. Rife-maskin kan med sine kraftige frekvenser eliminere patogener og mikroorganismer slik at kroppen får anledning til å heles.

Årsaken til sykdom

Patogener er årsaken til eller involvert i de aller fleste helseproblemer, spesielt i de kroniske og de såkalte autoimmune sykdommene.

GB4000 kan dermed behandle nesten alle infeksjoner, men ulike patogener/ mikroorganismer må behandles hver for seg. 

Opprinnelse

Teknologien til GB4000 ble oppdaget i 1930-årene av mikrobiologisk Dr. Royal Rife som blant annet forsket på hvordan han kunne kurere kreft, og apparatet slik det er i dag er et resultat av over 24 års forskning.