Har du utfordringer med fysisk eller mental helse
- og hittil ikke kommet til bunns i problemet? 

Med moderne kvantemedisinske apparater finner vi årsaken til dine helseutfordringer. Når vi har funnet årsaken, kan kan vi hjelpe deg med å løse problemet. Ved hjelp av frekvenser (ikke stråling) kommuniserer apparatene vi benytter med dine celler og hjelper dem til å komme tilbake i balanse. Du kan lese mer om teknologien og hva hvilke helseutfordringer vi kan hjelpe deg med her.

Vi kan også hjelpe deg å gjøre de endringene du trenger for å leve det livet du ønsker, enten det dreier seg om

  • å gå ned i vekt,

  • å spise sunt

  • å få mer selvtillit

  • å snakke i forsamling

eller hva annet du måtte ønske deg. De valgene du hittil har tatt, har vært styrt av tankene dine, eller rettere sagt tankemønstrene som ligger i underbevisstheten. For å få nye resultater, må disse underliggende tankemønstrene endres. Men å endre mønstre i underbevisstheten er lettere sagt enn gjort. Vi vet hva som skal til og hvordan vi kan hjelpe deg. Vi har effektive verktøy (en kombinasjon av et apparat og bevisstgjøring) hjelper vi deg med disse endringene. 

Vi ønsker å hjelpe deg slik at du får et bedre liv både fysisk, mentalt og følelsesmessig. 

Stress påvirker kroppen - og helsetilstanden - negativt på flere områder.

Meditasjon er en fantastisk måte både å roe kroppen og sinnet på og er en viktig medhjelper for mange av prosessene og systemene i kroppen. Vi vet at det kan være vanskelig

å sette av tid til dette i hverdagen, og derfor har vi satt opp meditasjon på timeplanen noen formiddager hver uke. Vi har valgt en hawaiansk tilnærming (Ho’oponopono) som samtidig introduserer oss for healing og utvikling på flere plan.

TEMA- og INFORMASJONSKVELDER

Vi er opptatt av både fysisk og mental helse og vet at det ofte også henger sammen. Og vi er også opptatt av vekst og utvikling. På våre temakvelder vil vi ha foredrag og workshop'er med ulike temaer som gangner helse, vekst og utvikling. Vi gleder oss veldig til dette og håper på å se deg! 

WORKSHOPS

Vi har planer om flere workshops i tiden fremover. 

Arrangementer vil bli lagt ut på Facebook.

Biofeedback - Happiness.PNG
HELSETEST
UTVIDET HELSETEST
Skjermbilde - lever.PNG
AVGIFTNING
COACHING
BEHANDLING AV DYR
KVANTEMEDISINSK BEHANDLING